| hırsızlar partisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: hırsızlar partisi C.tesi Şub. 14, 2009 12:25 pm | |
| Yapacaklarımızın listesi bu: Rengimizi siyaha çevireceğiz.Ve üzerimizdeki bütün itemları çıkaracağız. Pizza Parlor'a gideceğiz ve "Who is boss?" diyeceğiz.Sonra da Give Me Money I am robber diyip penguenleri soyacağız.Masalara gidip de soyabiliriz ya da penguenleri kaçırmakla tehdit edebiliriz. Sonra Town'a gidip orda da soyacağız zavallı pengucukları Sonraki durağımız Coffee Shop.Pizza Parlor'da yaptıklarımızın aynısını yapacağız. Ice Berg ve aramıza adam alacağız. Aramıza katılan 5.pengu diğer durağımızın neresi olduğunu söyleyecek.Orada da soygunluk yapacağız. Ve en sonunda ayrılacağız ama hep Buddy olacağız. Yer ve saat Server:Summit Tarih:15 şubat pazar Saat:15.00 Yer:Plaza(Pizza Parlor'a yakın ya ) İtem:Göz bandı,yoksa ninja maskesi Kopacağız resmen
Katılacağınız penguen ismini yazınız...VE BU KONUYA MESAJ YAZAN HERKES PARTİYE KATILACAK SAYILACAKTIR! Katılacak penguenler: |
|
| |
online Yapımcı
Oyun ID : UmtCN Mesaj Sayısı : 360 Kayıt tarihi : 11/02/09
Kişisel Profil Üyelik: Membership
| Konu: Geri: hırsızlar partisi C.tesi Şub. 14, 2009 12:47 pm | |
| Ben katılıcam anka-46 penguinim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: hırsızlar partisi Paz Şub. 15, 2009 4:45 pm | |
| ben gönderdim ama gire medim çünkü dersanem vardı hafyaya belki tekrar yaparız |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: hırsızlar partisi Paz Şub. 15, 2009 4:47 pm | |
| Yapacaklarımızın listesi bu: Rengimizi siyaha çevireceğiz.Ve üzerimizdeki bütün itemları çıkaracağız. Pizza Parlor'a gideceğiz ve "Who is boss?" diyeceğiz.Sonra da Give Me Money I am robber diyip penguenleri soyacağız.Masalara gidip de soyabiliriz ya da penguenleri kaçırmakla tehdit edebiliriz. Sonra Town'a gidip orda da soyacağız zavallı pengucukları Sonraki durağımız Coffee Shop.Pizza Parlor'da yaptıklarımızın aynısını yapacağız. Ice Berg ve aramıza adam alacağız. Aramıza katılan 5.pengu diğer durağımızın neresi olduğunu söyleyecek.Orada da soygunluk yapacağız. Ve en sonunda ayrılacağız ama hep Buddy olacağız. Yer ve saat Server:Summit Tarih:22 şubat pazar Saat:19.00 Yer:Plaza(Pizza Parlor'a yakın ya ) İtem:Göz bandı,yoksa ninja maskesi Kopacağız resmen
Katılacağınız penguen ismini yazınız...VE BU KONUYA MESAJ YAZAN HERKES PARTİYE KATILACAK SAYILACAKTIR! Katılacak penguenler: New12345 benim penguinim sizleri beklerim |
|
| |
CeReN_cp Yeni Üye
Oyun ID : melek_aysen Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 07/03/09
Kişisel Profil Üyelik: Free
| Konu: Geri: hırsızlar partisi C.tesi Mart 07, 2009 2:12 pm | |
| bende katılmak isterim melek aysen | |
|
| |
ShaDoW Eski Üye
Oyun ID : Quekmake/Raky/Ecderkem/ Mesaj Sayısı : 2344 Kayıt tarihi : 13/03/09
Kişisel Profil Üyelik: Free